Η "έφοδος" των ράμπο του ΙΚΑ στην ΕΑΣΗ και η...καρφωτή

Η "έφοδος" των ράμπο του ΙΚΑ στην ΕΑΣΗ και η...καρφωτή

Τι βρήκε ο έλεγχος, τι...πιστεύουν στην συνεταιριστική οργάνωση

Φύλλο και φτερό έκαναν οι "ράμπο" του ΙΚΑ τα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου στα Καμίνια ψάχνοντας για ανασφάλιστους εργαζόμενους μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος της οργάνωσης.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έβρισκαν έστω και ένα εργαζόμενο ανασφάλιστο όπως και μαθαίνω ότι δεν βρήκαν τελικά "όλα ήταν στην εντέλεια" μου λένε από την Ένωση. Και φαίνεται ότι δεν τους απασχόλησε αυτή καθ εαυτή η έρευνα, αλλά αυτό που ψάχνουν είναι από που  ήρθε η καρφωτή.
Ο νους όλων πάει στις κατα καιρούς διαμάχες που έχει η ΕΑΣΗ με ιδιώτες και ειδικά με αυτούς που έχουν προβλήματα με τις υπηρεσίες, είτε αυτή είναι η Εφορία, είτε ο ΕΦΕΤ  και μάλλον πέφτουν μέσα αφού είναι γνωστό ότι "η καλύτερη άμυνα η επίθεση"!
Τέλος πάντων δεν το πολυψάχνουν πολύ, μάλλον ξέρουν τι έγινε. Αυτό που λένε είναι ότι συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους στην Ένωση Ηρακλείου , ενώ εδώ και μερικούς μήνες έχει προχωρήσει στην αύξηση του μισθού των εργαζομένων της σε ένα ποσοστό της τάξης του 10%, δείχνοντας έμπρακτα ότι σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία στηρίζει τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης πιστεύοντας πάνω από όλα στο ανθρώπινο δυναμικό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ