Η ηγεσία της ΕΛΑΣ τίμησε την Αγία Παρασκευή

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ τίμησε την Αγία Παρασκευή

Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός έγινε παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ τίμησε την Αγία Παρασκευή.

Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον ναό που βρίσκεται στις Παιδικές Εξοχές, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, έγινε παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Τον κ. Αρχηγό υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής του Αρχηγείου και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Μέριμνας και Αριστείας ΕΛ.ΑΣ.», Ταξίαρχος Δημήτριος Παντελής και η Διευθυντής του Ιδρύματος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνα Κολιώνη.

1

Χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης - Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος.

Παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, ως Εκπρόσωπος του Επιτελείου του Αρχηγείου, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης, Ταξίαρχος Στυλιανός Βαρδιάμπασης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Λειτουργιών του Αρχηγείου, Ταξίαρχος Ευάγγελος Μανώλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Αρχηγείου, Αστυνομικός Διευθυντής Πολυχρόνης Μανουσόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Αρχηγείου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Σπηλιώπουλος.

1

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ