Η πρόσκληση του Δημάρχου στην Πρόεδρο και το επιτυχημένο δείπνο στο «Μαρίνα»

Η πρόσκληση του Δημάρχου στην Πρόεδρο και το επιτυχημένο δείπνο στο «Μαρίνα»

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σύντομη επίσκεψη της ΠτΔ στο Ηράκλειο

Δείπνο στο "Καφέ Μαρίνα" παρέθεσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία ως γνωστόν το Σάββατο επισκέφθηκε το Ηράκλειο (σήμερα συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα στην Βιάννο). 

Στο ανεπίσημο δείπνο παρακάθησαν ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης, οι Αντιδήμαρχοι Αριστέα Πλεύρη και Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, το ζεύγος Καλοκαιρινού καθώς και όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. Ηρακλείου, πλην του Δημήτρη Βρύσσαλη που απουσίαζε δικαιολογημένα. 

Ο Βασίλης Λαμπρινός εξέφρασε την ελπίδα να επισκεφθεί ξανά το Ηράκλειο η κ. Σακελλαροπούλου προκειμένου όπως είπε η πόλη να έχει την ευκαιρία να την τιμήσει έτσι όπως αρμόζει στην ίδια και το αξίωμά της.

Αξίζει  να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όλους τους παρευρισκομένους το προσωπικό του «Μαρίνα» αντεπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία στην περίσταση.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιασμένη Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης!

Όταν η Πρόεδρος συνάντησε τον π. Ανδρέα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου, στο Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ