Ικανοποιημένοι από το έργο του Στ. Αρναουτάκη οι Κρητικοί

Ικανοποιημένοι από το έργο του Στ. Αρναουτάκη οι Κρητικοί

Ο ΒΟΑΚ χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο έργο της Κρήτης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Το 57,9% των Κρητικών, και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες του νησιού δηλώνει “πολύ” και “αρκετά ικανοποιημένο” από το έργο του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα δημοσκόπηση που διενήργησε η GPO για λογαριασμό της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

Η ίδια έρευνα κατέγραψε τις απόψεις των πολιτών και για την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ που χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο έργο για την Κρήτη.

Ειδικότερα, το 57,9% των ερωτηθέντων Κρητικών δηλώνει “πολύ ικανοποιημένο” και “αρκετά ικανοποιημένο” από το έργο του Σταύρου Αρναουτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης και το 37,9% εμφανίζεται “λίγο” έως “καθόλου ικανοποιημένο”.

Τα ποσοστά αποδοχής είναι περισσότερο αυξημένα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με 66,2% και στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου με 60,6%. Οι θετικές απόψεις στα Χανιά είναι 50,5% και στο Λασίθι 50,8%.

Δημοσκόπηση

Όσον αφορά στον ΒΟΑΚ και το έργο της ολοκλήρωσής του το 93,2% των ερωτηθέντων το χαρακτηρίζει ως “έργο ύψιστης σημασίας” για το νησί που θα συμβάλει καθοριστικά στην ασφάλεια των μετακινήσεων, αλλά και την οικονομική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης.

Σε ποσοστό 57,6 %οι Κρητικοί θεωρούν σημαντική την συμβολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην υλοποίηση του έργου,ταυτόχρονα όμως εκφράζουν έντονο προβληματισμό για την ολοκλήρωση του καθώς το 68,3% πιστεύει ότι δεν πρόκειται να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που έχουν εξαγγελθεί.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ