Κωδικός... Κρητικοί γάμοι για την ΕΛΑΣ!

Κωδικός... Κρητικοί γάμοι για την ΕΛΑΣ!

Ειδικός σχεδιασμός στις αστυνομικές διευθύνσεις της Κρήτης, για να δουν, πως θα αντιμετωπίσουν τις συνεστιάσεις, τους πρόγαμους και τους αντίγαμους!

Αφού μετατράπηκαν σε κυνηγούς SMS και ελεγκτές άδειας κυκλοφορίας, αφού έκαναν τους ντετέκτιβ σε κομμωτήρια, σουβλατζίδικα και σούπερ μάρκετ, αφού τα βράδια έγιναν γυρολόγοι σε καφενεία, beach bar, πλατείες και πλαζ, ήλθε η ώρα για τους αστυνομικούς μας, να ενδυθούν τους καλεσμένους και τα... παρανυφάκια στους γάμους για να δουν εάν και εφόσον γίνουν με τους αριθμητικούς περιορισμούς που προβλέπουν οι νέες οδηγίες!

Μαθαίνω πως γίνεται ειδικός σχεδιασμός στις αστυνομικές διευθύνσεις της Κρήτης, για να δουν, πως από βδομάδα θα αντιμετωπίσουν τις συνεστιάσεις, τους πρόγαμους και τους αντίγαμους!

Αρχικά διασταυρώνουν πληροφορίες για να δουν αν ο γάμος του τάδε με τη... δείνα θα γίνει κανονικά ή έχει ακυρωθεί. Οι πολλοί μου λένε έχουν ακυρώσει αφού γάμος με 50 καλεσμένους δεν υπάρχει στην Κρήτη.

Κι αν στη συνέχεια διασταυρώσουν πως ο γάμος γίνεται κανονικά σε κάποιο κέντρο ή σε κάποιο δημόσιο χώρο... χαράζουν το πως θα κάνουν την επίσκεψη για να κάνουν την... κουταλομέτρηση των καλεσμένων.

Ε, ρε γλέντια που θα ‘χουμε να ζήσουμε από βδομάδα, με τους αστυνόμους να κρατάνε τεφτέρι και να μετράνε τους καλεσμένους, και τους συμμετέχοντες στο μυστήριο, για να γλιτώσουν τα 150άρια, να πηδάνε από τα πορτοπαράθυρα!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ