ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ
Μα 1,2 εκατομ. ευρώ από επιδοτήσεις σε έναν αποδέκτη;
Να δούμε αν θα φτάσουν και εκεί οι ελεγκτικές αρχές...
SHARE:
Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά για κανέναν, αλλά επειδή αυτή η ονοματολογία για τα λεφτά των επιδοτήσεων, τα πολλά… μυρια που έχουν κάποιοι τσεπώσει και το πάρτυ της αρκούδας που γινόταν στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν τα κάνουν… σαλάτα, το ποιος και κυρίως πόσα εισπράττει στο ΑΦΜ του, είναι ο πιο συζητημένος γρίφος των τελευταίων ημερών στο Μεγάλο Κάστρο!
Έντονα λοιπόν ακούγεται στις πολιτικό δημοσιογραφικές πιάτσες, για έναν ιδιαίτερα γνωστό Ηρακλειώτη που έχει βάλει στο λογαριασμό του κοντά στο 1,2 εκατομμ. ευρώ, δεν ξέρω καν αν είναι επιδοτήσεις ενός χρόνου ή αφορά κάποιες (όχι πολλές) τελευταίες χρονιές, προφανώς όχι σε ένα ΑΦΜ αλλά και σε συγγενικά του πρόσωπα!
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή fake news, πάντως φαντάζομαι ολόψωμα δεν είναι, και περιμένουμε να δούμε αν θα φτάσουν και σε εκείνον οι ελεγκτικές αρχές !