«Μάντης δεν είμαι… αλλά η κυβέρνηση έχει κατεβάσει μολύβια»!

«Μάντης δεν είμαι… αλλά η κυβέρνηση έχει κατεβάσει μολύβια»!

Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκεται το κόμμα

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ με τον πρόεδρο Ανδρουλάκη να έχει μόλις αναρρώσει από τον κορωνοιό, έγινε το πρωί της Δευτέρας με το κόμμα να βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό. Κυριάρχησαν στην ομιλία Ανδρουλάκη τα ελληνοτουρκικά, η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις, το ενεργειακό αλλά και το δημογραφικό με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τοποθετείται σε όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Στην τοποθέτηση του ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ απαντώντας στην… ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, πότε θα γίνουν εκλογές, είπε με νόημα πως «μάντης δεν είμαι αλλά η κυβέρνηση έχει κατεβάσει τα μολύβια και κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς ενώ το κόμμα μας  θα είναι έτοιμο όποτε κι αν γίνουν».

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως το παρών έδωσε και ο υπεύθυνος για τα ψηφοδέλτια Βαγγέλης Αργύρης αλλά και ο Νίκος Χριστοδουλάκης που έχει σχεδόν έτοιμο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές, για να το παραδώσει και στις νομαρχιακές επιτροπές αλλά και να το επικοινωνήσει με την κοινωνία.

Το παρών έδωσε και ο Γιώργος Παπανδρέου που με την παρουσία του πιστοποιεί πως το όλον ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ριχθεί στη μεγάλη μάχη των εκλογών.

Όλα σχεδόν τα μέλη τοποθετήθηκαν σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση κι ανάμεσα τους και η Κρητικιά Μαρία Καναβάκη που μετέφερε το κλίμα των οργανώσεων της Κρήτης, το αυξημένο ενδιαφέρον πολλών στελεχών να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια και γενικότερα τον ισχυρό πολιτικό λόγο που διατυπώνουν μέσα από παρεμβάσεις τους στη δημόσια σφαίρα του νησιού, αποτυπώνοντας και το ισχυρό αποτύπωμα του ΠΑΣΟΚ στην αλλαγή του πολιτικού κλίματος στην Κρήτη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ