Με άρωμα Κρήτης η θεματική του ΠΑΣΟΚ για την Αυτοδιοίκηση

Από το Ηράκλειο, αρκετοί αιρετοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να δώσουν το "παρών"

Πυλώνας επιβίωσης στα δύσκολα "πέτρινα χρόνια" για το ΠΑΣΟΚ υπήρξε ο χώρος της Αυτοδιοίκησης και τώρα που το κόμμα κάνει την επανεκκίνηση του σε "νερά" κανονικότητας, η Αυτοδιοίκηση αποτελεί ένα βασικό κύτταρο για να διαχυθεί στην Κοινωνία και παράλληλα να υπάρξει ένα "θερμοκήπιο" παραγωγής στελεχών.

Έτσι η αυριανή μεγάλη θεματική εκδήλωση για τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, όπου έχουν κληθεί περιφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι αποτελεί για τη Χαριλάου Τρικούπη ένα μεγάλο στοίχημα στο οποίο επενδύει πολλά.

Μαθαίνω πως στα θεματικά πάνελ που έχουν συγκροτηθεί, στελέχη από το νησί θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση καθώς τόσο ο Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα θα δώσουν το "παρών" ενώ στην εκδήλωση με τους δημάρχους ξεχωριστή θέση θα έχουν οι δήμαρχοι Χανίων και Ρεθύμνου Παναγιώτης Σημανδηράκης και Γιώργος Μαρινάκης αλλά και ο πολύπειρος Ζαχαρίας Δοξαστάκης.

Και βέβαια με ενδιαφέρον αναμένονται οι παρεμβάσεις τόσο του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα αλλά και του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Από το Ηράκλειο μαθαίνω πως αρκετοί αιρετοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να δώσουν το "παρών" και ασφαλώς κουβέντα θα γίνει για το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ τόσο σε επίπεδο ΠΕΔ Κρήτης όσο βέβαια και σε επίπεδο ΚΕΔΕ όπου θα επιχειρηθεί μια σημαντική καταγραφή των δυνάμεων του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ