Μια ιστορική απόφαση και το styling της Μάγδας Φύσσα

Μια ιστορική απόφαση και το styling της Μάγδας Φύσσα

Για μαλλιά ακούσαμε, για Πέραμα ακούσαμε, για σύζυγο ναυτεργάτη ακούσαμε... Για 50 δευτερόλεπτα θα μπορούσε κανείς να ξεχαστεί και να νομίσει ότι η γνωστή δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ Ιωάννα Μάνδρου ήταν καλεσμένη στο ... GNTM!

Ένα άστοχο σχόλιο θα πει κανείς, για όσα είπε η Ιωάννα Μάνδρου για το μαλλί κομμωτηρίου της Μάγδας Φύσσα αλλά και την αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά της, που κατά τη γνωστή δημοσιογράφο ... δε θα περίμενε κανείς από το Πέραμα. Μάλιστα υποστήριξε ότι από τέτοια «κοινωνικά στρώματα δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές» γιατί «οι άνθρωποι φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους». Τέλος κατέληξε στο πόσο «περιποιημένη» ήταν η Μάγδα Φύσσα λέγοντας στο υπόλοιπο πάνελ «Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».

Για καλό πήγαινε θα πουν κάποιοι, ήθελε να επαινέσει τη στάση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, αλλά κατάφερε μέσα σε 50 δευτερόλεπτα να εγείρει πληθώρα αντιδράσεων, για όσα είπε περί περιοχής και κοινωνική διαστρωμάτωσης, επαγγέλματος, ακόμη και ... styling, ενώ η συζήτηση δε θα έπρεπε να περιστρέφεται γύρω από τίποτα άλλο πέρα από την ουσία της: τη Δημοκρατία!

Η ίδια η δημοσιογράφος, πάντως, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Μάνδρου, σημειώνει πως «δεν προέβην σε κανένα κοινωνικό ή άλλο διαχωρισμό για τη μητέρα Φύσσα», ενώ θυμάται και την καταγωγή της από αγροτική οικογένεια.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ