Ο Αλέξης, η αποθέωση και η φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη

Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του...

Στιγμιότυπα με ιδιαίτερη σημασία είχε η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία. Αφενός δέχθηκε την αποθέωση από τον Απόστολο Γκλέτσο που τον ακολουθούσε κατά πόδας, ενώ ο Μητροπολίτης Συμεών κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους του πρόσφερε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο, μια φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη με τον παπά - Ανυπόμονο.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας και πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία. Τον συνόδευε συνεχώς στους διάφορους σταθμούς της επίσκεψής του και όταν ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους ο Απόστολος Γκλέτσος χειροκροτούσε με πάθος και δεν δίστασε να αναλάβει και ρόλο ... εμψυχωτή φωνάζοντας πρώτος το σύνθημα "νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός".

Δείτε το σχετικό βίντεο του lamianow.gr:

 

Το δώρο του Συμεών

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών ο οποίος του ετοίμασε ένα ιδιαίτερο δώρο. Του χάρισε σε κορνίζα μια ιστορική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Άρης Βελουχιώτης κατά την είσοδό του στην πόλη της Λαμίας μαζί με τον παπά- Ανυπόμονο. Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας μάλιστα είχε ετοιμάσει και ιδιόχειρη αφιέρωση στο δώρο του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο του lamiareport.gr:

Φωτογραφία από Andrea Bonetti via eurokinissi

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ