Ο Αλέξης Τσίπρας, η ακρίβεια, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ και το θέμα των Livetalks

Ο Αλέξης Τσίπρας, η ακρίβεια, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ και το θέμα των Livetalks

Μιλώντας στην ολομέλεια της βουλής για την ακρίβεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην περίπτωση του κ. Μιχάλη που κλήθηκε να πληρώσει λογαριασμό στη ΔΕΗ ύψους 4.439 ευρώ!

Υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που καλούνται να πληρώσουν στη ΔΕΗ καταναλωτές σε όλη τη χώρα παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της βουλής, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για το κύμα ακρίβειας που πλήττει την καθημερινότητα νοικοκυριών, επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. Η μία από τις περιπτώσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν εκείνη του κ. Μιχάλη, θέμα που ανέδειξαν προσφάτως τα Livetalks. 

Ο συγκεκριμένος καταναλωτής κλήθηκε να πληρώσει λογαριασμό ρεύματος για την αγροτική εκμετάλλευση που διατηρεί στις Γκαγκάλες το υπέρογκο ποσό των 4.439 ευρώ, την ώρα που ο προηγούμενος ήταν ύψους 1.700 ευρώ.

λογαριασμός ΔΕΗ

Σε αυτή τη διαφορά των 2.800 ευρώ μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου λογαριασμού αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας την περίπτωση του κ. Μιχάλη από το Ηράκλειο αλλά και πολλών άλλων επιχειρηματιών που βρέθηκαν στην ιδια ακριβώς θέση το προηγούμενο διάστημα. 

"Πείτε, εσείς σε όλους αυτούς" τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό "ότι πάμε καλά και δεν υπάρχει ακρίβεια". 

Τσίπρας βουλή

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί πως είχε περιγράψει την εμπειρία του ο κ. Μιχάλης στον Κώστα Μπογδανίδη, μιλώντας στα Livetalks και το Θέμα Κρήτης 103,1.

Διαβάστε επίσης:

Ένας λογαριασμός ρεύματος για... εγκεφαλικό!

Αλ. Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης λέει ότι η ακρίβεια είναι προσωρινή, όπως έλεγε ότι νίκησε την πανδημία

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ