O BOAK και η μη πρόσβαση στις Λίμνες Μεραμπέλου

Για να πάνε στον Άγιο Νικόλαο, οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής πρέπει να κατευθύνονται προς τη Νεάπολη, διανύοντας 20 επιπλέον χιλιόμετρα

Ο νέος ΒΟΑΚ δόθηκε στην κυκλοφορία αλλά οι Λίμνες, όπως μας μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής, έμειναν χωρίς άμεση πρόσβαση! Η παλιά εθνική οδός παραμένει κλειστή.
Αποκλεισμένες από τα μέσα μαζικής μεταφοράς και μετακίνηση προς τον Άγιο Νικόλαο. Όπως λένε στο Cretalive, για να πάνε στον Άγιο Νικόλαο, οι κάτοικοι πρέπει να κατευθύνονται προς τη Νεάπολη, διανύοντας 20 επιπλέον χιλιόμετρα (για πήγαινε - έλα)!
Άγιος Νικόλαος → Νεάπολη → Λίμνες +20 χλμ. (για πήγαινε - έλα)

Σύμφωνα με τα μηνύματά τους ζητούν το αυτονόητο: ασφαλή και άμεση πρόσβαση στο οδικό δίκτυο, χωρίς να αποκλείεται το χωριό τους και χωρίς να επιβαρύνονται καθημερινά με επιπλέον χιλιόμετρα, χρόνο και έξοδα.
"Οι Λίμνες είναι ένας ζωντανός τόπος με κατοίκους, εργαζόμενους, οικογένειες και ανθρώπους με επιχειρήσεις, που έχουν δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση και στην καθημερινή εξυπηρέτηση" επισημαίνουν, τονίζοντας ότι περιμένουν την υλοποίηση της ενημέρωσης που έκαναν στην πρόεδρο οι υπεύθυνοι του ΒΟΑΚ για το άνοιγμα της εισόδου στο χωριό και παραμένουν σε ετοιμότητα για κινητοποίηση.

Μάλιστα οι κάτοικοι των Λιμνών υπογραμμίζουν ότι είναι σε ετοιμότητα για κλείσιμο του ΒΟΑΚ στο ύψος πάνω από το χωριό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πλήρη αποκλεισμό του χωριού από την είσοδο και την έξοδο προς τον νέο δρόμο.
 

Image
βοακ λιμνες διαμαρτυρία




 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση