ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ
Ο Δήμαρχος που ρώτησε το Chat GPT
Μπήκε στον ... πειρασμό να ρωτήσει το Chat GPT ποια θα ήταν τα σημαντικότερα θέματα που θα έλεγε (το Chat GPT) στην πρώτη αυτή Διάσκεψη για το νησί
SHARE:

Η Τεχνολογία είναι στις ζωές όλων μας και πλέον το Chat GPT αποτελεί επιλογή κι εργαλείο για ολοένα και περισσότερους. Και για αιρετούς; θα αναρωτιόταν κάποιος. Για τον Βασίλη Κεγκέρογλου ναι! Όπως είπε, χθες, στην Αναπτυξιακή Διάσκεψη Κρήτης του ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, πριν φτάσει στη διάσκεψη μπήκε στον ... πειρασμό να ρωτήσει το Chat GPT ποια θα ήταν τα σημαντικότερα θέματα που θα έλεγε στην πρώτη αυτή Διάσκεψη για το νησί.
"Απάντησε τα σημαντικά και λογικά πράγματα που έχουν ήδη ακούστεί" - είπε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος εξηγώντας με άλλα λόγια ότι τα ζητήματα είναι γνωστά και διατυπωμένα και τονίζοντας ότι δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί στη βάση της συνεργασίας.