Ο Γολγοθάς μιας οικογένειας ... από την Κω ως το Ρέθυμνο

Η οικογένεια που βλέπει το δικό τους άνθρωποι, μέρα με τη μέρα, να χειροτερεύει, ζητούν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου προσδοκώντας διαφορετική περίθαλψη

Βγήκε από τη ΜΕΘ εσπευσμένα, όμως η υγεία της, μέρα με τη μέρα, επιδεινώνεται. Ο λόγος για μια 52χρονη γυναίκα από την Κω, που στις αρχές Μαΐου μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Κω στην Κρήτη, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, καθώς εκεί βρέθηκε ένα και μοναδικό διαθέσιμο κρεβάτι.

Την επόμενη ημέρα έφθασε η αδερφή της, η οποία μάλιστα παραιτήθηκε από την εργασία της για να βρίσκεται στο πλευρό της ασθενούς, ενώ προ ημερών και η άλλη της αδερφή πήρε άδεια άνευ αποδοχών, άφησε πίσω το παιδί της που δίνει πανελλαδικές εξετάσεις και κατέβηκε κι εκείνη στο Ρέθυμνο. Εν τω μεταξύ η 52χρονη - στα τέλη του Μάη - είχε εξέλθει της ΜΕΘ μετά από λιγότερο από ένα μήνα και νοσηλεύεται πια σε κοινό θάλαμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive ωστόσο, η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται καθώς η υγεία της γυναίκας αντί να βελτιώνεται...επιδεινώνεται, ενώ δείχνουν να μην τυγχάνουν ανταπόκρισης από το προσωπικό του νοσοκομείου στις ερωτήσεις και τις αγωνίες τους.

Η οικογένεια που βλέπει το δικό τους άνθρωποι, μέρα με τη μέρα, να χειροτερεύει, ζητούν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου προσδοκώντας διαφορετική περίθαλψη ή έστω να δοθεί στην γυναίκα μια αυξημένη φροντίδα προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει τη ζωή της...

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ