Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο αστρολογικός του χάρτης και η απομόνωση

Newsroom
Newsroom

Για την ενασχόλησή του με την αστρολογία μίλησε ο ηθοποιός

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στο Mega Καλημέρα για την ενασχόλησή του με την αστρολογία και σχολίασε όλον τον σάλο που ξέσπασε σχετικά με τα όσα είπε για τον Ηλία Μίχο, τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό.

«Οι μέρες είναι μία χαρά, πάντα είναι μία χαρά, αρκεί να τις βλέπουμε και να τις καταλαβαίνουμε. Να αισθανόμαστε το θείο δώρο της ζωής. Άμα κάποιος δεν εξηγεί κάτι, η φυσιολογική αντίδραση είναι να πούμε «συγγνώμη δε το κατάλαβα, μου το ξαναεξηγείς;». Εάν αρχίζεις να βρίζεις και μετά να λες «α αυτό εννοούσες» είναι πια αργά. Το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων δεν είναι το ίδιο.

Η βασική μου αρχή είναι ότι φταίμε πάντα εμείς οι ίδιοι. Καμιά φορά, όπως το αντιλαμβάνεται κάποιος, μπορεί να είναι σκόπιμο μπορεί και όχι, είναι θέμα κατανόησης. Το θέμα είναι η πρόθεση, το πώς το λέει κάποιος», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε:

«Θα είμαι έναν χρόνο ακόμα στην απομόνωση. Το ξέρω. Ο χάρτης μου μού λέει ότι θα είμαι ένα χρόνο ακόμα στην απομόνωση».

«Έγινε αναφορά ότι εγώ προσπαθούσα να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει έγκλημα. Εάν φτάνουμε σε σημείο να πιστεύουμε ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που σήμερα θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία τέτοια ενέργεια, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εάν δείτε όλο το βίντεο, η όλη ιστορία δεν έχει ειπωθεί έτσι.

Οι τάσεις υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο μέσα σε κάθε ωροσκόπιο, το θέμα της διαχείρισης είναι διαφορετικό, δεν μπορεί να γίνεται κοπτοραπτική. Οι τάσεις οι υπάρχουν σε κάθε άτομο τον οδηγούν σε μία εγκληματική συμπεριφορά ή αντίστοιχα σε μία συμπεριφορά αποφυγής» πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

 

Δείτε επίσης

Παύλος Χαϊκάλης: Σάλος με τον… αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου που παρουσίασε

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ