Οι 300… κομάντος του Ανδρουλάκη έδωσαν το σύνθημα!

Οι 300… κομάντος του Ανδρουλάκη έδωσαν το σύνθημα!

Τριακόσιοι κινητοποιητές του Νίκου Ανδρουλάκη έδωσαν βροντερό "παρών" και έδειξαν αποφασισμένοι να πάρουν την υπόθεση εκλογής… πάνω τους!

Δεν ξέρω τι θα γίνει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ στις 5 του Δεκέμβρη. Μάντης δεν είμαι. Ωστόσο αυτό που έγινε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο "Ατλαντίς" δεν έχει προηγούμενο σε επίπεδο εσωκομματικής διαδικασίας.

Τριακόσιοι κινητοποιητές του Νίκου Ανδρουλάκη, άνθρωποι κάθε γενιάς, μα κυρίως νεολαία, εικοσάρηδες και τριαντάρηδες, έδωσαν βροντερό "παρών" και έδειξαν αποφασισμένοι να πάρουν την υπόθεση εκλογής… πάνω τους!

Στελέχη αποφασισμένα, συστρατευμένα, συσπειρωμένα για έναν αγώνα, που δεν είναι όπως έλεγαν του Ανδρουλάκη, αλλά μιας ολόκληρης γενιάς. Μια οργανωτική συνάντηση - επαναλαμβάνω κινητοποιητών - εφάμιλλη της συγκέντρωσης του Παπανδρέου πριν μερικές εβδομάδες και που θα τη ζήλευαν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ!

Στους συγκεντρωμένους μίλησαν, με έντονο το προσωπικό στοιχείο αλλά και για το διακύβευμα της κάλπης, οι δήμαρχοι Οροπεδίου και Χανίων Γιάννης Στεφανάκης και Παναγιώτης Σημανδηράκης, ενώ τον οργανωτικό σχεδιασμό ανέπτυξε ο Κώστας Βαρδαβάς. Όλοι έδωσαν ραντεβού στη συγκέντρωση στο ΑΣΤΟΡΙΑ το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης, σε μια εκδήλωση που επιδιώκουν να δώσει το εφαλτήριο της νίκης, αλλά και της συστράτευσης για μαζική συμμετοχή στις κάλπες πέντε μέρες μετά!

Συγκέντρωση για Ανδρουλάκη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ