Οι εκλογές πλησιάζουν… τα κουστουμάκια υπουργών άρχισαν να ράβονται!

Ποια ονόματα ακούγονται για το υπουργικό σχήμα

Θες το εκλογικό αποτέλεσμα θες η μεγάλη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και το πλέον πιθανό σενάριο να υπάρχει αυτοδυναμία από την αναμέτρηση της Κυριακής, έδωσε τροφή στις φήμες που δεν είναι ακριβώς μόνον φήμες για το υπουργικό σχήμα την επόμενη ημέρα!

Έτσι λοιπόν ακούσαμε (και από τα χείλη της συνήθως έγκυρης Χριστίνας Κοραή του ΜΕΓΚΑ) πως πιθανότατα υπουργός Άμυνας θα μετακινηθεί ο Νίκος Δένδιας, ΥΠΕΞ ο Γιώργος Γεραπετρίτης το χαρτοφυλάκιο των Οικονομικών αναλαμβάνει ο Χατζηδάκης ενώ ο Κυριάκος Πιερρακάκης αφήνει την πετυχημένη θητεία του Υπουργείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για να μετακινηθεί στο Παιδείας.

Ο Βορίδης ακούγεται για το υπουργείο Δικαιοσύνης ενώ ίσως στη θέση του Πιερρακάκη να βρεθεί ο Χάρης Θεοχάρης. Ακούμε και για πολλές γυναίκες, έχει ήδη γραφτεί πως η δικιά μας η Αγαπηδάκη προορίζεται για κάποιον τομέα του Υγείας κι εδώ βάλετε στην εξίσωση και το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη!

Δεν ακούσαμε τίποτε για Άδωνι και Πλεύρη, δύσκολο πάντως να μείνουν απέξω, ενώ η κ. Κοραή υποστήριξε πως δεν ακούγεται καθόλου το όνομα του Θεοδωρικάκου. Τέλος, πιθανόν από τους πασοκογενείς να υπουργοποιηθεί ο Φλωρίδης, ενώ διασώζεται και ο πρόεδρος της Βουλής Τασούλας αφού ο Δένδιας απέρριψε το ενδεχόμενο να πάει εκείνος για πρόεδρος! Κοντός ψαλμός αλληλούια και τη Δευτέρα ξυρίζουν το γαμπρό ή μάλλον ντύνουν τον υπουργό!

Φωτογραφία από AndreySt via vista.create

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ