Ως τη Βρετανία το δημοσίευμα του Cretalive για την δολοφονία - θρίλερ

Ως τη Βρετανία το δημοσίευμα του Cretalive για την δολοφονία - θρίλερ

Η αντίδραση του γιου της Jean Hanlon και η υπόσχεσή του ότι δεν θα "παραιτηθεί" κι ας πέρασαν 12 χρόνια από το τραγικό τέλος της μητέρας του!

"Μπορεί να έχουν περάσει 12 χρόνια, αλλά αν θέλεις κάτι και πιστεύεις σε αυτό, τότε, όσο χρόνος κι αν απαιτηθεί, δεν τα παρατάς μέχρι να επιτύχεις" !
Με αυτά τα λόγια και την κοινοποίηση του δημοσιεύματος του Cretalive, αντέδρασε ο Michael Porter στην έρευνα που - όπως γράψαμε - ξεκινά το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, για την δολοφονία της μητέρας του, της  54χρονης Βρετανίδας Jean Hanlon, το πτώμα της οποίας είχε εντοπιστεί να επιπλέει στο λιμάνι του Ηρακλείου, τον Μάρτιο του 2009. 

Ο ίδιος μιλά για σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της μητέρας του και δεν παραλείπει να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο "εξελιγμένο και με υψηλή εξειδίκευση" - όπως αναφέρει -   Τμήμα αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Michael Porter αναφέρει:

"Over the moon that the news is out and in Greece too!

This really is a massive game changer for mums case. I have every faith and confidence in the new advanced and highly skilled Department of Organised Crime.

Thank you to our lawyer Apostolos Xiritakis for your continued dedication, loyalty and passion for #JusticeForJean 

It may be 12 years, but if you want something, believe in it, then no matter how long it takes you never give up until you succeed.

And give up I won’t !!!!"

Δημοσίευμα Βρετανίδα


Υπενθυμίζεται ότι τον νέο κύκλο ερευνών επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Cretalive ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Jean Hanlon, κ. Απόστολος Ξυριτάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι τα παιδιά της 54χρονης Βρετανίδας, όλα αυτά τα χρόνια, παλεύουν αδιάκοπα για την ανάδειξη της αλήθειας, ζητώντας μόνο να δικαιωθεί η μνήμη της αγαπημένης τους μητέρας. Επεσήμανε δε ότι οι αρμόδιες Αρχές για μία ακόμα φορά στάθηκαν με ευαισθησία απέναντι στο αίτημα της οικογένειας που επιμένει να μάθει τι έγινε την επίμαχη νύχτα.

Το πτώμα της 54χρονης εντοπίστηκε να επιπλέει στο λιμάνι του Ηρακλείου, τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή της, στις 9 Μαρτίου του 2009.

 

Δείτε επίσης:

Ηράκλειο: Το Οργανωμένο αναλαμβάνει τη νέα έρευνα για τη δολοφονία-θρίλερ

Δολοφονία Jean Hanlon: Η παλιά υποψία, η εμπιστευτική πληροφορία και ο νέος κύκλος ερευνών

Δέκα χρόνια αναζητούν απαντήσεις για το θάνατο της μητέρας τους

 Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ