Όταν ο μικρός Χρήστος μίλησε με το Πρωθυπουργικό γραφείο

Η επικοινωνία του 10χρονου από το Αρκαλοχώρι με το Μέγαρο Μαξίμου και η απάντησή του στην ερώτηση "τι θέλεις"

Όταν ο 10χρονος Χρήστος Ξανθός έγραφε - μέσα στον οικίσκο που είναι πλέον το σπίτι του, μετά τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι - το περίφημο γράμμα στον Άγιο Βασίλη με το οποίο ζητούσε μια λύρα, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι λίγες μέρες αργότερα θα μιλούσε με το γραφείο του Πρωθυπουργού

Η ιστορία του, μέσα από το Cretalive, όχι μόνο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά κινητοποίησε και το Μέγαρο Μαξίμου! Με πρωτοβουλία του ΓΓ του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, υπήρξε επικοινωνία με την οικογένεια και ήδη ετοιμάζεται ένα πακέτο με παραλήπτη τον Χρήστο. 
Μάλιστα, όπως αναφέρει στο Cretalive η μητέρα του 10χρονου, ζήτησαν να μιλήσουν με τον ίδιο τον μικρό μαθητή, ο οποίος στην ερώτηση τι να περιλαμβάνει το πακέτο, απάντησε "ό,τι θέλετε εσείς"! 

Για  μια ακόμα φορά η μητέρα του Χρήστου, τονίζει ότι η οικογένεια δεν βρίσκει λόγια να εκφράσει τα συναισθήματά της, για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης που έχει δεχτεί τα τελευταία 24ωρα από ανθρώπους που θέλουν να τους στηρίξουν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιθυμία του 10χρονου μαθητή, συγκίνησε ακόμα και Κρήτες ομογενείς, οι οποίοι με μηνύματα στο Cretalive, εκφράζουν την πρόθεσή τους να χαρίσουν μια νέα λύρα στον Χρήστο ώστε να συνεχίσει τα μαθήματά του. 
Όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ημέρες, ο Χρήστος θα βρεθεί με ένα...πλεόνασμα λυρών και αγάπης, για να ξεκινήσει με αισιοδοξία τη νέα χρονιά! 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ