Περιζήτητη η αυθεντική μπομπονιέρα από τον γάμο Ανδρέα - Δήμητρας

Περιζήτητη η αυθεντική μπομπονιέρα από τον γάμο Ανδρέα - Δήμητρας

Στα 5.000 ευρώ η τιμή εκκίνησης! - Το ασημένιο κουτί ανήκει σε συλλέκτη από το Ηράκλειο

Σε ηλεκτρονική δημοπρασία έχει βγει προς πώληση η ασημένια αναμνηστική μπομπονιέρα που είχαν προσφέρει στους καλεσμένους τους στον γάμο τους ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου και η Δήμητρα Λιάνη.
Το ασημένιο κουτί ανήκε σε συλλέκτη από το Ηράκλειο και διατίθεται πλέον προς πώληση από τον οίκο Vendora.gr, με την τιμή εκκίνησης των προσφορών να ορίζεται στις 5.000!

Μπομπονιέρα Ανδρέα

Στο εσωτερικό η μπομπονιέρα φέρει τα διακριτικά του πολυτελούς οίκου νυφικών "Νταίζη Αντωνοπούλου" δημιουργία του οποίου είχε αποτελέσει και το νυφικό φόρεμα της Δήμητρας Λιάνη.

Παπανδρέου Λιάνη γάμος

Ο γάμος που είχε γίνει στις 13 Ιουλίου 1989 είχε αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς και είχε γίνει στον Ιερό Ναό της Ελευθερώτριας στην Πολιτεία. Το ασημένιο κουτί της μπομπονιέρας φέρει χαραγμένα τα ονόματα του ζευγαριού "Ανδρέας και Δήμητρα".

Μπομπονιέρα Ανδρέα

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αντικείμενο που βγαίνει σε ηλεκτρονική δημοπρασία είναι μεγάλο, με πολλούς υποψήφιους αγοραστές να εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν αρκετά χρήματα για την απόκτηση του αναμνηστικού.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ