Ποιο κανάλι πρέπει να βλέπουμε σύμφωνα με τη ρωσική πρεσβεία;

Η αντίδραση του Μιχάλη Ιγνατίου

Με ανάρτησή της στο Twitter, η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα καλεί τους πολίτες να βλέπουν ...OPEN για να ενημερώνονται για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση η πρεσβεία παραθέτει ένα απόσπασμα από το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, στο οποίο μίλησε ο Πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή.

 

Η απάντηση του Μιχάλη Ιγνατίου  

Την αντίδρασή του στην «προτροπή» της Ρωσικής Πρεσβείας, εξέφρασε μέσω twitter, ο δημοσιογράφος του σταθμού, Μιχάλης Ιγνατίου.

Με διαδοχικά tweets, ο κ. Ιγνατίου απάντησε στη διπλωματική αποστολή της Μόσχας στην Αθήνα, σχολιάζοντας πως «αυτό που κάνει η Ρωσική Πρεσβεία είναι μία άθλια, μία άνευ προηγουμένου προβοκάτσια εναντίον όλων μας, όλων των εργαζομένων στο OPEN. Αν τολμά η εν λόγω Πρεσβεία, ας δημοσιεύσει και τα βίντεο που χαρακτηρίζουμε αυτό που στην αλήθεια κάνει η αυταρχική Ρωσία».

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επαναφέρει στην τάξη τους «διπλωμάτες» της ρωσικής πρεσβείας. Δεν μπορεί να τους επιτρέπει άλλο να την αμφισβητούν. Δεν μπορεί να επιτρέπει τις αθλιότητες της Πρεσβείας εναντίον μας, επειδή απορρίπτουμε την προπαγάνδα της» επισημαίνει ακόμη ο κ. Ιγνατίου, ενώ προσθέτει ότι «ο ρωσικός στρατός είναι αυτός που έχει σκοτώσει τους ομογενείς μας. Η Μόσχα πρέπει να απολογηθεί για τις δολοφονίες των ομογενών μας».

Ο ίδιος μάλιστα έκανε λόγο για «άθλιες επιθέσεις από τα τρολς της Ρωσικής Πρεσβείας», «που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία», όπως ανέφερε.

Δείτε τις αναρτήσεις του
 

 

ignatiou1

 

 

ignatiou2

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ