Πολάκης κατά Σπίρτζη: Έγινες μαϊντανός

Η συνέντευξη Σπίρτζη προκάλεσε την οργή του Παύλου Πολάκη

Επίθεση κατά του Χρήστου Σπίρτζη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή συνέντευξη, στην οποία ο πρώην υπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και είπε μεταξύ άλλων στον Σκάι ότι «δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι».

Η απάντηση από τον Παύλο Πολάκη ήρθε σαν σχόλιο στη σχετική ανάρτηση του κ. Σπίρτζη:

«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες! Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει…»

Πολάκης

Τι είπε ο Σπίρτζης

Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι «δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής», για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι κακό να στρουθοκαμηλίζουμε», είπε, επίσης, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «που το πήρε πάνω» του και στα στελέχη του.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να δουν τι έγινε στη Γαλλία: «Να αλλάξουμε ρότα σε λογική πολίτικού πλαισίου συνεργασίας. Εμένα δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ