Προς διαγραφή Παπανδρέου - Καστανίδης;

Προς διαγραφή Παπανδρέου - Καστανίδης;

Η στάση τους στην ψηφοφορία στη Βουλή και οι εισηγήσεις στην Φώφη Γεννηματά

Ανω-κάτω το ΚΙΝΑΛ μετά την ξεκάθαρα αντίθεση θέση του Γιώργου Παπανδρέου για το νομοσχέδιο που αφορά στις διαδηλώσεις (Δείτε ΕΔΩ). 

Γιώργος Παπανδρέου και ο Χάρης Καστανίδης επέλεξαν τον δρόμο της αποχής από την αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά στις διαδηλώσεις. Και οι δύο εξέφρασαν ανοικτά τις αντιρρήσεις τους με τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, γεγονός που έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο κίνημα. Μάλιστα, πληροφορίες που μεταφέρει το ethnos.gr, κάνουν λόγο για εισηγήσεις προς τη Φώφη Γεννηματά για διαγραφή των δύο ιστορικών στελεχών!

Νωρίτερα, ο Γιώργου Παπανδρέου εξέφρασε εντελώς διαφορετική άποψη από αυτή της Φώφης Γεννηματά, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε σοβαρή διαβούλευση επί του θέματος,  προσθέτοντας πως «παρά την υπεύθυνη στάση του ΚΙΝΑΛ να βελτιωθεί το νομοσχέδιο στην ουσία του αυτό παραμένει αντιδημοκρατικό. Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για την ανάγκη κανόνων αλλά όχι περιορισμών σημειώνοντας πως «αν έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος για τις διαδηλώσεις θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να προστατεύει το διαδηλωτή που διαδηλώνει ειρηνικά».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ