Σχέδια για την Καθαρά Δευτέρα μετά την... ΚΥΑ!

Σχέδια για την Καθαρά Δευτέρα μετά την... ΚΥΑ!

Τα βλέμματα και πάλι στις απογευματινές ανακοινώσεις από την Πολιτική Προστασία

Τριήμερο Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας μπροστά μας και σε άλλες εποχές, αυτές τις ώρες θα κορυφώνονταν οι σχεδιασμοί και οι προετοιμασίες για το πού και πώς θα γιορτάσουμε! 
Η πανδημία ωστόσο έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα, οπότε και σε αυτή την περίπτωση σίγουρα ο εορτασμός θα είναι διαφορετικός. 

Ωστόσο πέρα από το γενικότερο πλαίσιο περιοριστικών μέτρων, παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο αν θα ισχύσουν και κάποια άλλα ειδικότερα μέτρα, όπως για παράδειγμα το πέταγμα του χαρταετού! 
"Περιμένουμε κι εμείς την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση", ανέφερε στο Livetalks o Αντιπεριφερειάχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης,  αναφέροντας ότι πιθανότατα το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς θα δώσει ένα πλαίσιο. 
Ο κ. Συριγωνάκης εκτίμησε πως δεν θα υπάρχουν δραματικές μεταβολές σε σχέση με τα όσα ίσχυαν το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Να θυμίσουμε ότι και οι απογευματινές ανακοινώσεις θα κριθούν από τα αποτελέσματα της συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων,  που εξετάζει την επιδημιολογική εικόνα στην χώρα, εν μέσω ωστόσο και εσωτερικών αναταράξεων. 

 

Δείτε επίσης:

Συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων στη σκιά των δηλώσεων περί κούρασης

Ματίνα Παγώνη: Δεν αντέχει ο κόσμος να μείνει άλλο μέσα

Δερμιτζάκης: Αλλάξτε την Επιτροπή! Ανοίξτε σχολεία και Οικονομία!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ