Στην "μοίρα" του το γραφικό πλακόστρωτο μετά τις καταστροφές

Στην "μοίρα" του το γραφικό πλακόστρωτο μετά τις καταστροφές

Ουδείς από τις αρμόδιες υπηρεσίες έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για την απομάκρυνση τους στην άκρη του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος σοβαρής ζημιάς

Αυτές οι εικόνες αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Βασίλειο, στο Κουτουλουφάρι.

Όχι, δεν έσκασε κάποια νάρκη. Η θεομηνία που χτύπησε προ ημερών τα Μάλια, είχε …παρενέργειες και στην Άνω Χερσόνησο. Η ορμή του νερού παρέσυρε ακόμα και τους κυβόλιθους από το γραφικό πλακόστρωτο και σύμφωνα με περίοικους οι βροχές που ακολούθησαν τούς «έσπρωξαν» λίγο πριν από τον κεντρικό δρόμο.

1

Όπως καταγγέλλεται (τα στοιχεία του πολίτη είναι στη διάθεση του Cretalive) τόσες ημέρες μετά ουδείς από τις αρμόδιες υπηρεσίες έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για την απομάκρυνση τους στην άκρη του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος σοβαρής ζημιάς για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Αυτό που ζητούν είναι να πάνε τα συνεργεία, να απομακρύνουν τους κυβόλιθους από τη μέση του οδοστρώματος, να τους βάλουν σε μία άκρη και να τους επανατοποθετήσουν με την πρώτη ευκαιρία.

1

"Ας κάνουν τουλάχιστον αυτό σε πρώτη φάση. Θα σπάσουμε τα αυτοκίνητα μας και οι κυβόλιθοι θα βρεθούν σε λίγο στον κεντρικό της Χερσονήσου" λένε χαρακτηριστικά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ