Συμπαράσταση με...εικόνες από ελληνικό νησί

Η ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα

Με το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού επέλεξε ο Νίκος Αλιάγας να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στους Γάλλους που δοκιμάζονται πολύ έντονα από τον κορωνοϊό.

Το νησί που επιλέχθηκε από τον Λυκ Μπεσόν για τα γυρίσματα της ομώνυμης ταινίας το 1988 αγαπούν ιδιαίτερα οι γάλοι οι οποίοι το επισκέπτονται όλο το χρόνο, ενώ υπάρχουν και μόνιμοι κάτοικοι.

Η Αμοργός είναι για δεκαετίες ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των Γάλλων, που επισκέπτονται το νησί όλο το χρόνο ενώ υπάρχουν και μόνιμοι κάτοικοι.

Η αγάπη του Νίκου Αλιάγα προς το πανέμορφο νησί της Αμοργού είναι γνωστή και μάλιστα το 2018 βρέθηκε στο νησί του «απέραντου γαλάζιου» για  τις ανάγκες γυρισμάτων της εκπομπής «50’ inside»  που προβλήθηκε από  το Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, μεταφέροντας και τις προετοιμασίες για την διεθνή διοργάνωση «Authentic Βig Blue».

Ο Νίκος Αλιάγας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,την οποία μάλιστα συνόδευσε με βίντεο, γράφει χαρακτηριστικά :

«Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μία σχέση δυνατή!

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε δίπλα σας!! Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φως του Αιγαίου και το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στην Αμοργό μας.»

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ