Συμπαραστάθηκαν στους σεισμόπληκτους μαθητές με τον καλύτερο τρόπο!

Συμπαραστάθηκαν στους σεισμόπληκτους μαθητές με τον καλύτερο τρόπο!

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου έδωσαν συναυλία για τα παιδιά του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου

Με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους δοκιμαζόμενους μαθητές του Αρκαλοχωρίου, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου. 

Μαθητές Αρκαλοχώρι

Η μουσική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αυλή του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου έδωσαν συναυλία για τους σεισμόπληκτους συμμαθητές τους εκφράζοντας τη συμπάθεια τους με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Η συναυλία δόθηκε από το σύνολο ποικίλης μουσικής του Μουσικού Σχολείου με υπεύθυνο καθηγητή τον Κ.  Παπαδάκη, και τους καθηγητές Γ. Καλυβα (μπουζούκι ), Κ. Μαρμαρίδη (κρουστά), Ε. Βερυκάκη (βιολί), Π. Ματαλλιωτάκη (μαντολίνο). Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Στο πρώτο μέρος η συναυλία είχε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και στο δεύτερο μέρος κρητική μουσική όπου μάλιστα τα παιδιά χόρεψαν και τραγούδησαν όλα μαζί . Επίσης οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου είχαν συλλέξει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τις τελευταίες εβδομάδες προσφέροντάς τα στους σεισμόπληκτους μαθητές του Αρκαλοχωρίου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ