Τι είπαν Μητσοτάκης και πρώην υπουργός για... πρόωρες εκλογές!

Τι είπαν Μητσοτάκης και πρώην υπουργός για... πρόωρες εκλογές!

Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος στον συνομιλητή του

Πολύ κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το αν και πότε μπορεί να γίνουν πρόωρες εκλογές μέσα στο 2021, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που είδαν στον πρόσφατο ανασχηματισμό... άρωμα προετοιμασίας δια παν ενδεχόμενο!

Την ερώτηση λοιπόν του... ενός εκατομμυρίου είναι εύλογο πως διατυπώνει προς κάθε αρμόδιο, ο καθένας που έχει πρόσβαση προς τους κυβερνητικούς παράγοντες και, όπως λένε έγκυρες πληροφορίες του cretalive, διατύπωσε πολύ πρόσφατα και κορυφαίος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον μόνο που θα μπορούσε να δώσει τη σωστή απάντηση: τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο Μητσοτάκης ήταν τόσο ξεκάθαρος στον συνομιλητή του, που μάλλον δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: πες μου αλήθεια, φέρεται να του είπε - και να ήθελα να πάω σε εκλογές - πως θα διατύπωνα στους ομολόγους μου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια τέτοια επιθυμία και τι αντιμετώπιση θα είχε η χώρα μας, αν τούτη την περίοδο η Ελλάδα πήγαινε σε πρόωρες εκλογές; Δε νομίζω πως ο μέσος πολίτης μπορεί να βγάλει διαφορετικό συμπέρασμα από εκείνο που σκέφτηκε και ο έμπειρος πολιτικός, πως δηλαδή δεν υπάρχει σχέδιο για εκλογές μέσα στο 2021, αλλά επειδή στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ... κρατήστε και μια πισινή έστω κι ας μην έχει προς ώρας παρά μηδαμινές πιθανότητες !

Φωτογραφία: Eurokinissi

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ