Τι γίνεται με τα ραντεβού για εμβολιασμό στην εκκλησία των Αρχανών;

Τι γίνεται με τα ραντεβού για εμβολιασμό στην εκκλησία των Αρχανών;

Παράπονα ότι ενώ λήγει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι πολίτες δεν μπορούν να επικοινωνήσουν για να δηλώσουν συμμετοχή

Μεγάλη συζήτηση έγινε το προηγούμενο διάστημα για την πρωτοβουλία να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο η εκκλησία της Παναγίας στις Αρχάνες, μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε "σημειολογική" στην προσπάθεια να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς ο εμβολιασμός των πολιτών έναντι του κορωνοϊού. 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, ο εμβολιασμός θα γίνει την Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου, και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και σήμερα, 31η Αυγούστου. 

Ωστόσο στο cretalive φτάνουν τις τελευταίες ώρες παράπονα από πολίτες που ενώ προσπαθούν, δεν βρίσκουν κάποιον στα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχουν δοθεί για τον σκοπό αυτό. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρουν, κάποιοι επιχείρησαν να βγάλουν άκρη ακόμα και μέσω του γραφείου του Δημάρχου Αρχανών - Αστερουσίων, ωστόσο και πάλι δεν τα κατάφεραν. 

Με δεδομένο πως και ένας εμβολιασμός παραπάνω μετράει, στην παρούσα φάση, θα ήταν καλό να δουν οι υπεύθυνοι της όλης αυτής πρωτοβουλίας τι ακριβώς έχει συμβεί, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. 

 Δείτε την σχετική ανακοίνωση του Δήμου 

Εμβολιασμός Αρχάνες
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ