Τι ξέρει ο Γιάννης που δεν ξέρει ο Κικίλιας;

Τι ξέρει ο Γιάννης που δεν ξέρει ο Κικίλιας;

Οι δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας για το Διαλυνάκειο

Γράψαμε νωρίτερα για την επίσκεψη Πλακιωτάκη - Αρκουμανέα στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο της Νεάπολης Λασιθίου και τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο έχουν τα όσα είπε ο Υπουργός Ναυτιλίας, απαντώντας στο υπόμνημα που του παρέδωσαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου. 

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης αναδιάρθρωσης του χάρτη υγείας με συγχωνεύσεις-καταργήσεις δομών, το Υπουργείο Υγείας έχει διαρρεύσει ότι το Διαλυνάκειο θα λειτουργεί μόνο ως Κέντρο Υγείας.

Απαντώντας στα όσα του επεσήμαναν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, ο Γιάννης Πλακιωτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: “εμείς στο παρελθόυν διασφαλίσαμε τη νομική αυτοτέλεια του Διαλυνάκειου ενώ δρομολογήσαμε τις διαδικασίες για να μπορεί να λειτουργήσει ο Οργανισμός σε συνάρτηση με τη δημιουργία του Κέντρου Αποκατάστασης. Να είστε σίγουροι λοιπόν στο πλαίσιο αυτό, ότι το “Διαλυνάκειο” θα αντιμετωπιστεί με έναν ξεχωριστό τρόπο σε σχέση με τις υπόλοιπες υγειονομικές δομές, σε κάθε περίπτωση είναι πρώιμο να βγάζουμε συμπεράσματα”.

Δείτε το βίντεο από την Ανατολή:


Δείτε επίσης:

Στο Λασίθι ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ