Τον απόστρατο αστυνομικό μηνύει και ο γιος του Τ. Θεοδωρικάκου

Για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της ψευδούς καταμηνύσεως, της ψευδούς κατάθεσης και της παράβασης καθήκοντος

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε βάρος του απόστρατου αστυνομικού, τη νομική οδό ακολουθεί και ο 23χρονος γιος του, ο οποίος εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες και το αργότερο έως την ερχόμενη Δευτέρα θα μηνύσει τον πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της ψευδούς καταμηνύσεως, της ψευδούς κατάθεσης και της παράβασης καθήκοντος.

Υπενθυμίζεται πως ο απόστρατος αξιωματικός, την ημέρα της αποστρατείας του κατέθεσε πως το 2021, ομάδα νεαρών - μεταξύ των οποίων και ο γιος του Τ. Θεοδωρικάκου - ελέγχθηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε υπήρξε "άνωθεν παρέμβαση" προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα ευρήματα του αστυνομικού ελέγχου.

Όπως είχε δηλώσει και ο δικηγόρος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Αλέξης Κούγιας, ο γιος του Τ. Θεοδωρικάκου εκτός από τη μήνυση θα καταθέσει και αγωγή ύψους 500 χιλ ευρώ.

Φωτογραφία από Γιάννης Παναγόπουλος via eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ