Ξεκίνησε η επιχείρηση "καθαρές γειτονιές"!

Ξεκίνησε η επιχείρηση "καθαρές γειτονιές"!

Στις επάλξεις η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου


Παράλληλα με την καθημερινή φροντίδα όλης της πόλης, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου ξεκίνησε το Σάββατο την πρώτη στοχευμένη και εντατική επιχείρηση σε γειτονιά, και συγκεκριμένα στη Νέα Αλικαρνασσό. 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η υπηρεσία ξεκινά στοχευμένες δράσεις καθαριότητας, σε γειτονιές, τοπικές και δημοτικές κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο το επίπεδο της καθαριότητας σε αυτές τις περιοχές.

alikarnassos

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο Facebook:

"Από νωρίς στη Νέα Αλικαρνασσό τα συνεργεία της υπηρεσίας μας καθαρίζουν, πλένουν, απολυμαίνουν. Κεντρικούς δρόμους, σχολεία, πάρκα, παιδικές χαρές, πλατείες και πεζοδρόμια. Προχωράμε κάθε Σάββατο και σε μία γειτονιά, μία τοπική κοινότητα ή έναν οικισμό του Δήμου μας συνθέτοντας το παζλ μίας  καθαρής, περιποιημένης και ασφαλούς υγειονομικά πόλης.  Το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Kostas Vardavas και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού Αντώνης Σεκέρης. Τη δράση καθαρισμού πλαισίωσαν μέλη των εθελοντικών ομάδων  ΖωΔρω και Heraklion Eco Voice  που με κέφι και θετική  διάθεση έδωσαν τις δικές τους πινελιές φρεσκάδας και ομορφιάς  στο πάρκο της οδού Ηροδότου και Διονυσίου . Τους ευχαριστούμε!"

alikarnasos

alikarnasos
alikarnasos

alikarnasos

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ