Αυτά είναι τα τρία πιο μισητά ζώδια στον πλανήτη

Newsroom
Newsroom

Γιατί τα έχουμε παρεξηγήσει.

Κάθε φορά που σας ρωτάει κάποιος τι ζώδιο είστε και απαντάτε, ακολουθεί συνοφρύωμα από το συνομιλητή σας; Ίσως τότε ανήκετε στα πιο μισητά, πλην παρεξηγημένα μέλη του ζωδιακού κύκλου, όπως είναι τα παρακάτω τρία. Γιατί όμως αγαπάμε να τα μισούμε και πώς οι αστρολόγοι επιχειρούν να αποκαταστήσουν τη φήμη τους;

Λέων

Θεωρείται εγωκεντρικός, αυταρχικός και παθιασμένος με την πολυτέλεια. Όταν φανταζόμαστε μια Λέοντα, πιθανότατα μας έρχεται στο μυαλό η εικόνα μιας γυναίκας φορτωμένης με χρυσά κοσμήματα και τσάντες αγορών, ακόμα και αν ο κόσμος γύρω της καταρρέει.

Η αποκατάσταση της φήμης του: Υπό την επιρροή του Ηλίου, μοιράζει τη ζεστασιά και το φως του στους άλλους, μέσα από τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά του και τους κινητοποιεί με τις δυνάμεις του, είτε αυτές είναι οι λέξεις είτε η μουσική είτε, απλά, η έμφυτη γοητεία του. Ακόμα και αν διεκδικεί διαρκώς τα φώτα της δημοσιότητας, θέλει κότσια το να είσαι διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής κι αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Δίδυμος

Τον αντιμετωπίζουν ως διπρόσωπο και κυκλοθυμικό. Ως το φίλο που θα καταστρέψει τα σχέδιά σου, ακόμα και την τελευταία στιγμή, και θα αποκαλύψει τα μυστικά σου προδίδοντας ποικιλοτρόπως την εμπιστοσύνη που του δείχνεις.

Η αποκατάσταση της φήμης του: Η αλήθεια είναι ότι η προσωπικότητά του έχει αρκετές πλευρές για δύο διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά εκεί ακριβώς βρίσκεται και το ελαφρυντικό του, στο γεγονός ότι δυσκολεύεται να τις ελέγξει και να συγκροτηθεί. Το βέβαιο είναι ότι θα περάσουμε όμορφα με την παρέα του, καθώς δεν θα σταματήσει ποτέ να μας οδηγεί σε νέες περιπέτειες και να μας εκπλήσσει με τις επικοινωνιακές δεξιότητές του. Γιατί δεν είναι μόνο καλός ομιλητής αλλά, κυρίως, ο καλύτερος ακροατής.

Σκορπιός

Έχει τη φήμη του κακού της ιστορίας. Μιας μυστικοπαθούς, σατανικής ύπαρξης, που καθοδηγείται από τη δίψα της για εκδίκηση, παραμονεύοντας στο σκοτάδι για την κατάλληλη στιγμή να επιτεθεί.

Η αποκατάσταση της φήμης του: Ναι, ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης. Όχι όμως γιατί κρύβει σατανικά σχέδια, αλλά διότι θέλει να νιώσει ασφάλεια προτού ανοιχτεί. Μόλις κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, θα αρχίσει να λιώνει η παγωμένη κρούστα του, αποκαλύπτοντας τον ευαίσθητο και αφοσιωμένο εσωτερικό του κόσμο. Δεν είναι αυτός που θα δείτε να πιάνει ανάλαφρη κουβεντούλα με αγνώστους στα πάρτι, γιατί τον ενδιαφέρει η ουσιαστική και βαθιά επικοινωνία.

 

 

Πηγή: .marieclaire.gr

Φωτογραφία από freestocks-photos από το Pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ