Αυτά τα 3 ζώδια θα βιώσουν την επιρροή της νέας Σελήνης του Νοεμβρίου πιο έντονα

Συμβαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει τα βαθύτερα συναισθήματά μας

Η νέα σελήνη στις 4 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Σκορπιού και θα επηρεάσει τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι και οι πιο εύκολες, ενώ θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Αυτή την περίοδο στο φως έρχονται οι φόβοι, τα απωθημένα και τα βαθιά μας συναισθήματα.

Ταύρος

Εντάσεις δημιουργούνται στις στενές σας σχέσεις. Προετοιμαστείτε για βαθιές και δυναμικές συζητήσεις με το ταίρι, την οικογένεια ή τους στενούς συνεργάτες σας. Το νέο φεγγάρι κλονίζει το σκεπτικό σας και τον τρόπο που εξελίσσονται οι συνεργασίες σας, αλλά σας δίνει και την ευκαιρία να βελτιώσετε ορισμένες σχέσεις σας. Δώστε, μόνο, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

Λέων

Όλες οι ευαισθησίες σας βγαίνουν στο φως. Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε ιδιαίτερη νοσταλγία αυτές τις ημέρες και μην καταπιέσετε την ανάγκη σας να ανακαλύψετε περισσότερα για τις ρίζες σας. Η προσοχή στρέφεται στην οικογένεια, αν και οι εντάσεις δεν θα λείπουν. Κι αν δεν νιώθετε «σαν το σπίτι σας», στραφείτε αλλού για να βιώσετε αυτό το συναίσθημα.

Σκορπιός

Προετοιμασμένοι για μεγάλες αλλαγές σας καλούν τα άστρα να είστε αυτές τις ημέρες. Είτε το θέλετε είτε όχι, αυτές οι αλλαγές θα γίνουν και έχουν να κάνουν με το πώς αντιμετωπίζετε τα κομμάτια του εαυτού σας που δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα. Βρείτε λίγο χρόνο για να εστιάσετε σε εσάς και στην εξέλιξή σας.


 

Πηγή: Marie Claire

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ