Λαχταριστά τρουφάκια πορτοκαλιού και σπιτικό κοκ

Newsroom
Newsroom

Δύο γλυκές συνταγές από τον Κρίτωνα Πουλή

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει βήμα-βήμα δύο γλυκά. Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Άλκη Μουτσάη σε αυτό το επεισόδιο φτιάχνουν στην πρώτη και μεγαλύτερη συνταγή «Σπιτικό κοκ» και στη δεύτερη, πιο σύντομη, «Τρουφακια ποπς πορτοκαλιού».

Όπως σε κάθε επεισόδιο, ανάμεσα στις δύο συνταγές, πραγματοποιείται βιντεοκλήση με έναν Έλληνα σεφ που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Σε αυτό το επεισόδιο μας μιλάει για τη δική του εμπειρία ο Νικόλας Κουλέπης από το Βέλγιο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ