Μακαρονοσαλάτα με τόνο

Newsroom
Newsroom

Μια συνταγή με πολλή γεύση και λίγη προετοιμασία

Υλικά

  • 200 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση κοφτά)
  • 1/2 φλ. τσαγιού κατεψυγμένα πράσινα μπιζέλια, αποψυγμένα
  • 140 γρ. τόνο από κονσέρβα (χωρίς τα υγρά του)
  • 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα ή
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τσένταρ
  • 1/4 φλ. τσαγιού γλυκό τουρσί, αν θέλετε
  • 2 κ. γλ. χυμό λεμονιού
  • 3/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού σέλινο, ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλ. τσαγιού κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας τον αρακά τα τελευταία 4 έως 6 λεπτά, ξεπλύνετε με κρύο νερό και σουρώστε.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε τα μακαρόνια και τον αρακά και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 3
Καλύψτε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα για να αναμειχθούν οι γεύσεις.

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ