Μικρά μυστικά για να απογειώσετε τα μακαρόνια με κιμά

Ένα κλασσικό και αγαπημένο φαγητό, μακαρόνια με κιμά, ετοίμασε ο Πέτρος Συρίγος, την Τρίτη του Πάσχα. Ο σεφ της εκπομπής «Το Πρωινό» μοιράστηκε με την Φαίη Σκορδά και τους τηλεθεατές μικρά μυστικά για την προετοιμασία του κιμά, που έχουν να κάνουν κυρίως με την σειρά των υλικών που τσιγαρίζονται.

Υλικά: 700γρ. σπαγγέτι, 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο, 5κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδο, 1κ.σ. πελτέ τομάτας, 100ml κόκκινο κρασί, 600γρ. τομάτα κον κασέ ή αποφλοιωμένα, 300ml νερό, 1 κύβο βοδινό ή κότας, 1 ξύλο κανέλας, 2 φύλλα δάφνης

Η συνταγή για μακαρόνια με κιμά που ετοίμασε ο Πέτρος Συρίγος, στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ