Μπισκότα βρώμης με σοκολάτα και ταχίνι

Newsroom
Newsroom

Δεν χρειάζονται ψήσιμο

Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού λευκή ζάχαρη
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 4 κ. γλ. κακάο
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρεμώδες φυστικοβούτυρο
  • 2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 φλ. τσαγιού βρώμη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατέψτε τη ζάχαρη, το γάλα, το βούτυρο και το κακάο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, αφήνοντας να πάρουν μια βράση. Συνεχίστε το μαγείρεμα, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να διαλυθεί πλήρως η ζάχαρη, για 90 δευτερόλεπτα έως 2 λεπτά. Αποσύρετε αμέσως την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Βήμα 2
Προσθέστε το φυστικοβούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας στο μείγμα γάλακτος και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο. Προσθέστε τη βρώμη και ανακατέψτε καλά να καλυφθεί.
Βήμα 3
Αδειάστε το μείγμα με τη βοήθεια ενός κουταλιού -μία κουταλιά κάθε φορά- σε ένα φύλλο λαδόκολλας και αφήστε το μέχρι τα μπισκότα να «δέσουν», περίπου 15 λεπτά.

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ