Πίτσα ταψιού με προζύμι

Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ
500 γρ. αλεύρι 00 (Caputo saccorosso) 350 γρ. νερό
100 γρ. προζύμι στο πικ του
(εναλλακτικά 5 γρ. ξηρή μαγιά) 15 γρ. ελαιόλαδο
10 γρ. αλάτι

ΓΙΑ ΤΑ TOPPINGS
σάλτσα τομάτας
mozzarella fior di latte
mozzarella μπαστούνι κομμάτι 350 γρ. ελαιόλαδο
φύλλα βασιλικού

Ακολουθήστε το Cretalive στοGoogle News και στοFacebook

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ