Ποια ζώδια λένε τα καλύτερα ψέματα

Newsroom
Newsroom

Eνδείξεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν κάποιος σας λέει ψέματα

Δεν υπάρχει απόδειξη ότι τα ψέματα είναι συνδεδεμένα με συγκεκριμένα ζώδια. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου δεν εξαρτώνται από το ζώδιο του.  Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς και να αξιολογούμε τους ανθρώπους με βάση τη συμπεριφορά και τις αρχές τους, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα ζώδια που λένε τα καλύτερα ψέματα είναι τα εξής:

    Ζυγός: Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που έχει την τάση να υποκρίνεται, προκειμένου να αποφεύγει τις συγκρούσεις ή να δημιουργεί αρμονία. Είναι πολύ καλός στην επικοινωνία και μπορεί να πει ψέματα με τέτοιο τρόπο που να φαίνονται αληθινά.
    Κριός: Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που είναι πολύ παρορμητικό και μπορεί να πει ψέματα χωρίς να το σκεφτεί καλά. Είναι επίσης πολύ καλός στην πειθώ και μπορεί να πείσει τους άλλους ότι λέει την αλήθεια, ακόμη κι αν δεν είναι έτσι.
    Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που είναι πολύ έξυπνο και μπορεί να χειριστεί με επιδεξιότητα τις λέξεις. Είναι πολύ καλός στο να αλλάζει την ιστορία, ανάλογα με το ποιος τον ακούει.
    Λέων: Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που έχει την τάση να θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Μπορεί να πει ψέματα για να τον θαυμάσουν οι άλλοι ή για να φανεί καλύτερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.
    Ιχθύες: Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που είναι πολύ ευαίσθητο και μπορεί να πει ψέματα για να προστατεύσει τον εαυτό του ή τους αγαπημένους του. Είναι επίσης πολύ καλός στο να δημιουργεί ιστορίες και μπορεί να πείσει τους άλλους ότι είναι αληθινές.

Φυσικά, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι του ίδιου ζωδίου ίδιοι και δεν λένε ψέματα όλοι όσοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια. Ωστόσο, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια μπορεί να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πουν ψέματα, λόγω των χαρακτηριστικών του ζωδίου τους.

Εδώ είναι μερικές ενδείξεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν κάποιος σας λέει ψέματα:

 


    Αποφεύγει το eye contact.
    Αλλάζει θέμα συζήτησης.
    Δίνει ασαφείς απαντήσεις.
    Κάνει υπερβολές ή χρησιμοποιεί ακραία παραδείγματα.
    Είναι υπερβολικά συναισθηματικός ή υπερβολικά ήρεμος.

 

 

 

 

 

Φωτογραφία από Roland Schwerdhöfer από το Pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ