Στρούντελ με μήλα και σοκολάτα

Newsroom
Newsroom

Δια χειρός Ελένης Ψυχούλη

 

Υλικά 1 φύλλο σφολιάτα 1 κιλό μήλα 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. σταφίδα ξανθή 140 γρ. βούτυρο αγελάδος 200 γρ. καρύδια χοντροκομμένα 1 κ.σ. κανέλλα 1 κ.γ. τριμμένο γαρύφαλλο 1 φλ. του καφέ κονιάκ 1 σοκολάτα κουβερτούρα άχνη ζάχαρη 3 κ.σ ζάχαρη 1 βανίλια

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ