Τα 3 ζώδια που νιώθουν ιδιαίτερη ευαισθησία με την Αφροδίτη στον Καρκίνο

Newsroom
Newsroom

Η Αφροδίτη εισήλθε στο ζώδιο του Καρκίνου στις 17 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 11 Ιουλίου.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σχετίζεται με την αγάπη, την ομορφιά και τις σχέσεις, εισήλθε στο ζώδιο του Καρκίνου στις 17 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 11 Ιουλίου.

Η αγάπη που συμβολίζει η Αφροδίτη ξεκινά με την αγάπη για τον εαυτό μας και φτάνει στον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε την εκτίμηση για όλα τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής διέλευσης, μπορεί να παρατηρήσουμε ότι οι τρόποι με τους οποίους σχετιζόμαστε είναι πιο ευαίσθητοι, πιο μαλακοί από τον τυπικό τρόπο που συνήθως λειτουργούμε. Αυτή η διέλευση επηρεάζει κάθε ζώδιο αλλά 3 ζώδια θα αισθανθούν ιδιαίτερη ευαισθησία αυτό το διάστημα, αναφέρει το enikos.gr.

Ταύρος

Ως γειωμένο, σταθερό γήινο ζώδιο δεν είστε συνήθως γνωστοί για την υποσυνείδητη σύνδεσή σας ή την συναισθηματική διαίσθησή σας. Μια αλλαγή συμβαίνει αυτό το μήνα καθώς ο κυρίαρχος πλανήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου. Μπορεί να βρεθείτε σε έναν πιο ήπιο ρυθμό ζωής από ό,τι συνήθως. Να είστε περισσότερο συνδεδεμένοι με τα συναισθήματα ή να εστιάζετε λιγότερο στον τρόπο με τον οποίο φαίνεται η ζωή σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε συνδεδεμένοι με ό,τι βγαίνει στην επιφάνεια. Η φύση σας που αγαπάει την ευχαρίστηση, σίγουρα θα επανέλθει σύντομα.

Καρκίνος

Καθώς η Αφροδίτη εισήλθε στο ζώδιό σας στις 17 Ιουνίου, προετοιμαστείτε η ευαισθησία σας να εκφραστεί και να εξωτερικευθεί. Αν και μπορεί να τείνεις να είσαι πιο αυτοπροστατευτικός, είναι πιθανό να νιώσεις και μια ώθηση ενέργειας προς τα έξω. Αυτή η έκφραση μπορεί να εμφανιστεί ως θετική, τρυφερή και ρομαντική ή μπορεί να ενισχύσει αρνητικές βασικές πεποιθήσεις και μοτίβα. Αυτό μπορεί να φανεί ως αποφυγή, φόβος ή συνεξάρτηση. Ευτυχώς, λίγη προσοχή μπορεί να φέρει αποτελέσματα και η κλίση προς τη φωτεινή πλευρά της έκφρασης εξασφαλίζει ότι τα δυσπροσαρμοστικά μοτίβα θεραπεύονται καθώς συνεχίζετε να αναπτύσσεστε με στόχο τη ζωή που λαχταράτε να ζήσετε.

Ζυγός

Καλλιτεχνικοί και αρμονικοί Ζυγοί, έχετε την τάση να παραμερίζετε την προσωπική σας έκφραση σε μια προσπάθεια να δώσετε προτεραιότητα στις σχέσεις. Παρόλο που αυτό γίνεται με τις καλύτερες προθέσεις και είναι δεύτερη φύση για εσάς, υπάρχει αξία στην προσωπική εμπειρία. Ο πλανητικός σας κυβερνήτης, η Αφροδίτη, εισέρχεται στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου προκαλεί αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία. Αυτή μπορεί να είναι μια επώδυνη περίοδος, καθώς συναισθήματα, σκέψεις και προβλήματα που έχετε κρύψει κάτω από το χαλί έρχονται στην επιφάνεια. Θυμηθείτε ποιοι είστε και παραμείνετε συνδεδεμένοι με το πρόσωπο που λαχταράτε να είστε.

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφία από Petya Georgieva από το Pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ