Τα τρία ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο Σαββατοκύριακο

Newsroom
Newsroom

Love Alert...

Τι καλύτερο υπάρχει στον ορίζοντα από τις γιορτές; Mα η προοπτική να τις περάσουμε ερωτευμένοι! Αυτά τα τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου, οπότε ας το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, κι ό,τι γίνει.

Ταύρος

Έχετε πολλές δουλειές, αλλά αυτό ισχύει πάντα για εσάς. Υπάρχει χώρος για έναν έρωτα; Μα φυσικά, αφού το έχετε τεράστια ανάγκη και ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο που οι μπαταρίες σας θα είναι φορτισμένες και θα έχετε ενέργεια για να βγείτε, οι πιθανότητες να συναντήσετε έναν άνθρωπο που θα σας ιντριγκάρει – ή και που θα σας καρφωθεί κατευθείαν στο μυαλό, γιατί όχι; – είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αν δεν το περιμένατε ή αν το φοβάστε, ξεπεράστε το. Μία ανανέωση σας χρειάζεται άμεσα.

Καρκίνος

Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί φέτος τον Δεκέμβριο. Το άγχος σας έχει διαλύσει και δεν έχετε όρεξη ούτε για να γκρινιάξετε, παρότι το δικαιούστε 100%. Μέσα σας αισθάνεστε μεγαλη ανάγκη να βρείτε έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορείτε να μοιραστείτε την καθημερινότητά σας, έστω σε κομμάτια στην αρχή της σχέσης σας. Τα άστρα σας ευνοούν και μάλιστα σας καθοδηγούν για να μην πέσετε στην παγίδα του λάθος ανθρώπου. Τι καλύτερο από αυτό θα μπορούσε να συμβεί δηλαδή;

Παρθένος

Κλασικά εκεί όπου δεν το περιμένετε, ο έρωτας έρχεται και σας βαράει κατακούτελα. Ακόμα κι αν το τελευταίο χρονικό διάστημα φοβάστε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας, δεν γίνεται να ξεφύγετε από την μοίρα σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις, παραδεχτείτε στον εαυτό σας ότι αξίζετε την αγάπη και την καλοπέραση και, προς Θεού, αφήστε κάτω το ξεσκονόπανο. Θα βγείτε και το Σάββατο και την Κυριακή. Ενδεχομένως και με τον ίδιο άνθρωπο και τις δύο ημέρες.

 

Πηγή: marieclaire.gr

 

Φωτογραφία από Photo Mix από το Pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ