Τραγανό, γλυκό και πικάντικο μπέικον

Μια συνταγή που θα λατρέψετε

Υλικά

  • 1/4 φλ. τσαγιού καυτερή σάλτσα
  • 1 1/2 κ. γλ. καστανή ζάχαρη
  • 450 γρ. μπέικον σε φέτες

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς και καλύψτε ένα ταψί με ένα κομμάτι λαδόκολλας.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις φέτες μπέικον στο ταψί και ψήστε για 15 λεπτά.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ρίξτε την καυτερή σάλτσα και την καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Βγάλτε το μπέικον από τον φούρνο και με την βοήθεια ενός πινέλου μαγειρικής αλείψτε το μπέικον και από τις δύο πλευρές με το μείγμα της σάλτσας και της ζάχαρης.
Βήμα 5
Τοποθετήστε και πάλι στο φούρνο και ψήστε για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι το μπείκον να γίνει τραγανό και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ