120.000 μάσκες από το «Κίνημα Ψυχής» σε στρατιωτικά και πολιτικά νοσοκομεία της χώρας

Θα διανεμηθούν από τις ένοπλες δυνάμεις

Η ΜΚΟ «Κίνημα Ψυχής», με πρωτοβουλία του εμπνευστή της Μπάμπη Τσιαπάλα προχώρησαν σήμερα το πρωί σε μια δωρεά ύψους 250.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 120.000 μάσκες, για τις ΜΕΘ των Στρατιωτικών Νοσοκομείων αλλά και των Πολιτικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας.

«Δίνουμε στις ΜΕΘ όλων των στρατιωτικών αλλά και πολιτικών νοσοκομείων της χώρας 120.000 μάσκες» ανέφερε ο κ. Τσιαπάλας στο larissanet.gr.

«Το «κίνημα ψυχής» λοιπόν χορηγεί με ενδιάμεσο κρίκο την μεγάλη οργάνωση της ομογένειας AHEPA, στον Στρατό Ξηράς τις παραπάνω ποσότητες έτσι ώστε να διανεμηθούν με την άρτια οργάνωση που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, προς μεγάλο μέρος των Νοσοκομείων της χώρας μας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΜΚΟ.

Από την πλευρά των AHEPA ο εκπρόσωπος κ. Γεώργιος Βαϊόπουλος τονίζει ότι «η κίνηση αυτή προσφέρει στις ΜΕΘ, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μάσκες ειδικού τύπου. Τέτοιες κινήσεις εθελοντισμού και προσφοράς αυτές τις δύσκολες στιγμές και μετά το τελευταίο πλήγμα με τις φωτιές που είχαμε σε όλη την Ελλάδα, ήρθαν να καλύψουν αυτά τα κενά. Οι συντονισμένες προσπάθειες γίνανε από την πλευρά των AHEPA μέσω της πρώτης στρατιάς και με την προσφορά του στρατού θα  μεταφερθούν οι μάσκες και στη Βόρεια Ελλάδα».

Πηγή: Larissanet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ