Αδέλφια 12 και 10 χρόνων έκλεψαν για… πέμπτη φορά!

Αδέλφια 12 και 10 χρόνων έκλεψαν για… πέμπτη φορά!

Aφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας και σε βάρος της μητέρας τους σχηματίστηκε δικογραφία

Για πέμπτη φορά μέσα σε ένα μήνα, βρέθηκε αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη για τον ίδιο λόγο μια γυναίκα στην Άρτα που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας των ανηλίκων παιδιών της, καθώς τους τσάκωσαν και πάλι για κλοπή!

Τα δυο πιτσιρίκια, ένας 12χρονος και ένας 10χρονος, είχαν τρυπώσει το βράδυ της Πέμπτης σε μια καφετέρια στην Άρτα και είχαν κλέψει χρήματα από την τσάντα της ιδιοκτήτριας. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι «άγουροι» δράστες ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια καθώς, από τις αρχές Ιουλίου, τους είχαν τσακώσει άλλες… τέσσερις φορές! Έτσι, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας και σε βάρος της μητέρας τους σχηματίστηκε δικογραφία.

*** Τρία ανήλικα παιδιά πλησίασαν μια ηλικιωμένη στην Ηράκλεια Σερρών με το πρόσχημα της επαιτείας, αλλά ξαφνικά άρπαξαν μία χρυσή αλυσίδα αξίας 500 ευρώ που φορούσε στο λαιμό και εξαφανίστηκαν. Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκε ένα κορίτσι και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους επίσης ανήλικους συνεργούς της.

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ