Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη ο δολοφόνος του γιου του ταξιάρχου της ΕΛΑΣ
Προσήχθη 20χρονος για την δολοφονία του γιου του ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ στον Άγιο Δημήτριο
Ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με την δολοφονία του 27χρονου γιου του Ταξίαρχου της ΕΛΑΣ καθώς συνελήφθη ένας 20χρονος για την αιματηρή επίθεση στο πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο το βράδυ της Τετάρτης (22/04/2026).
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 20χρονος δράστης της δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα για μια γυναίκα και συγκεκριμένα φέρεται να πρόκειται για τον νυν σύντροφο της πρώην κοπέλας του 27χρονου.
Τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν πως το χτύπημα με μαχαίρι προήλθε από άτομο περίπου ίδιου ύψους με τον 27χρονο.
Μάλιστα εκτός από τη μαχαιριά στην καρδιά, το θύμα φέρει κι άλλα χτυπήματα, άρα φαίνεται πως προηγήθηκε μάχη.
- Στην φυλακή ο 16χρονος για το τροχαίο με εγκατάλειψη στην οδό Λιοσίων
- Μέτρα στήριξης για πληγέντες από τον αφθώδη πυρετό
- Π. Μαρινάκης: Όσο κι αν πιέζεται ο κ. Ανδρουλάκης δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο
Πηγή:newsit.gr