Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από 14 ανηλίκους
Συνελήφθησαν οι 4, αναζητούνται οι άλλοι 10
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου από μια ομάδα 14 ανηλίκων το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου, έξω από σχολικό συγκρότημα στην οδό Ιωαννίνων στο Περιστέρι.
Συνολικά 14 άτομα τον χτύπησαν με γροθιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα ο ανήλικος μαθητής να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Στον ανήλικο έγιναν εξετάσεις και στη συνέχεια του δόθηκε εξιτήριο.
Αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις. Οι συλληφθέντες είναι όλοι ανήλικοι γεννημένοι το 2006, ενώ αναζητούνται ακόμη 10 άτομα.
- Συνεδριάζουν οι αγρότες για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους μετά τις κυβερνητικές προτάσεις
- Αποζημιώσεις και προκαταβολές από τον ΕΛΓΑ: Ποιοι αγρότες πληρώνονται σήμερα και ποιοι το επόμενο διάστημα
- Φονικό στη Γλυφάδα: Άγνωστο το κίνητρο του δράστη
