Αίας Μανθόπουλος: Έρχομαι στο νεκροταφείο και πίνουμε μαζί τον καφέ μας, λέει η σύντροφός του

Newsroom
Newsroom

Πώς εξήγησε την απόφασή της να μην καλέσει στο μνημόσυνο τη σύζυγό του

Η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, προχώρησε σε δηλώσεις για την απώλεια του ηθοποιού, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν κάλεσε τη σύζυγό του στο μνημόσυνο.

Όπως είπε η Ελισάβετ Σταμοπούλου στο «Super Κατερίνα»: «Όλη την ημέρα περιμένω αυτή την ώρα που θα έρθω κοντά του, θα κάτσω να πιούμε τον καφέ μας, όπως κάναμε κανονικά. Οπότε αυτό το κρατάω περισσότερο για μένα, αλλά νομίζω ότι κάτι σημαίνει και για αυτόν».

Για την επιλογή της να κάνει το μνημόσυνο του συντρόφου της την ημέρα των γενεθλίων της, είπε: «Ξέροντας ότι δεν μπορώ να του κάνω άλλο δώρο εκεί που είναι, ήθελα να του αφιερώσω την ημέρα των γενεθλίων μου, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να τα γιορτάζω και σκέφτηκα ότι ήταν ένα πάρτι για τον Αίαντα. Νομίζω ότι το πέτυχα γιατί κάλεσα ανθρώπους που και τον αγαπούσαν και ήταν κοντά του».

Συνέχισε, αναφερόμενη στην εν διαστάσει σύζυγό του, Στέλλα Τσιάτσιου, λέγοντας: «Συνειδητά δεν την κάλεσα στο μνημόσυνο. Δεν έχω καμία επαφή μετά την ημέρα της ανακοίνωσης του θανάτου του Αίαντα με την κυρία Τσάτσιου και το κάνω συνειδητά, δεν πρέπει να ανακατευτώ, πιστεύω ότι ο Αίαντας θα πρέπει να φύγει με όσο το δυνατό λιγότερες στεναχώριες για εκεί που πάει».
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ