ΕΛΛAΔΑ
Αίγιο: Τουλάχιστον έξι οι δράστες της κινηματογραφικής διάρρηξης στο κοσμηματοπωλείο
Μεγάλη η λεία των δραστών
Κινηματογραφική διάρρηξη σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, στο κέντρο του Αιγίου και ειδικότερα επί της Μητροπόλεως στη συμβολή της με την Ανδρέου Λόντου, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο με αγροτικό, κατεβάζοντας την τζαμαρία και αφαιρώντας κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι δράστες ήταν τουλάχιστον έξι, ενώ το αγροτικό που χρησιμοποίησαν ήταν κλεμμένο από περιοχή του Αιγίου, όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.
Η Ασφάλεια Αιγίου έχει αναλάβει την προανάκριση, εξετάζοντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και το υλικό από κάμερες ασφαλείας τόσο του καταστήματος όσο και της ευρύτερης περιοχής, ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν στο κοσμηματοπωλείο είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες.
Πιο συγκεκριμένα οι ζημιές αγγίζουν τις 50.000 ευρώ, ενώ η συνολική αξία των αφαιρεθέντων κοσμημάτων υπολογίζεται σε 65.000 ευρώ.
Δείτε στιγμιότυπα από την διάρρηξη:



